LOGGA IN
0 INLOGGADE OCH 1 GÄSTER PÅ SIDAN JUST NU
Start
Föreningen
Kalender
Bilder
Gästbok
Forum
Länkar
Artiklar
Lions
Skytte

Midsommar på Göta Holme!

Gullspångs Samhällsförening anordnar som vanligt midsommarfirande på Göta Holme! Firandet börjar 15:00 men alla är välkomna att hjälpa till att klä stången med start 13:30.

Vi står för lekar och musik, ni tar med er mat och dryck till er själva.

VÄLKOMNA!


Välbehövlig vårstädning 16 april

Sju personer vad med och städade i centrum, runt ICA och hela Göta Holme på lördagen. Innan det hade också Rune städat kulobanan och från Fortum ned till den nu rivna bron över piren. Resultatet blev ett antal säckar med skräp!
Passa också på att läsa medlemsbrev nr 1 2011!


Ny ordförande i samhällsföreningen

På årsmötet den 31/1 valdes Torny Eriksson som ny ordförande till Gullspångs Samhällsförening. En ny ledamot, Margareta Ros, valdes också in. Anja Nyström, Helena Arvidsson och Ellinor From avgick som styrelseledamöter. Ellinor och Helena har varit med från starten och betytt oerhört mycket för föreningen och Anja har bidragit med mycket under den tiden hon varit med. Den tidigare ordföranden, det vill säga jag, flyttade till Örebro i augusti 2010 och har därför inte haft möjlighet att vara med i samma utsträckning som tidigare.

Jag vill passa på att tacka alla medlemmar i Gullspångs Samhällsförening, och speciellt ni som varit aktiva; deltagit på möten, ställt upp på arbetsdagar, med mera under åren som jag varit ordförande. Vi har verkligen haft mycket kul ihop och det känns som om vi verkligen åstadkommit något för Gullspång! Stort tack till Tomas Arvidsson, Helena Arvidsson och Ellinor From som under åren gjort enormt mycket för samhällsföreningen och för Gullspång! Om det inte varit för er hade inte föreningen startat överhuvudtaget. Ett stort tack även till Carina Apelgren som var med och drog igång föreningen och gjorde ett fantastiskt jobb med att planera våra evenemang och hitta sponsorer samt till Ulf Sandberg som bidrog med en massa bra idéer och kunnande i starten.

Arbetet är dock inte över, det finns fortfarande massor att göra för att Gullspång ska bli ett finare och roligare samhälle att bo i! Jag hoppas därför på en nytändning i föreningen med nya aktiva medlemmar som kan hjälpa till att genomföra spännande projekt! Samhällsföreningen behövs och samhällsföreningen behöver aktiva medlemmar för att fungera. Om många är aktiva behöver ingen göra en massa arbete själv!

Jag och min familj kommer att vara mycket i Gullspång även i framtiden och samhället kommer alltid att ha en särskild plats i våra hjärtan!

Peter Bergström


ÅRSMÖTE 31/1

Den 31/1 är det dags för årsmöte och nu är det extra viktigt att ni medlemmar sluter upp och kommer med på mötet! Fler funktionärer behövs eftersom flera hoppat av under året och om föreningen ska kunna fortsätta behöver vi hjälp!

Tid: 31 januari, klockan 18:00
Plats: Tennisklubbens klubbstuga

Detta brev har gått ut till föreningens medlemmar angående årsmötet och föreningens situation


Är du intresserad av att hjälpa till är du välkommen att höra av dig till Peter Bergström på telefonnummer 070-228 20 19 (nytt nr!) eller epost [email protected]

Vill du bli medlem i Gullspångs samhällsförening? Klicka här för information om hur du ska gå till väga. Genom att bli betalande medlem hjälper du oss att förbättra Gullspång!

Att registrera sig på hemsidan är helt gratis och som registrerad användare kommer du åt mer funktioner, t ex att skriva i vårt webbforum. Klicka på "Registrera dig" längst ner till vänster på sidan om du inte redan är registrerad.

Kolla in vårt webbforum där olika bland annat idéer för Gullspång diskuteras! Var med och påverka! Medlemskap på sidan krävs för att kunna skriva i forumet.

Vi tar också tacksamt emot hjälp med att sprida adressen till denna sida till fler! Ju fler vi blir desto mer kan vi påverka!

Hälsningar

Peter Bergström

 

Bilder från Drive-in-bio och Wing Clubs träff

Nu finns ett galleri med bilder från drive-in-bion och Wing Clubs träff!

Bilder

Bilder från Laxdagarna

Sent omsider har jag nu lagt upp bilder från Laxdagarna och skrivit lite om evenemanget.

Laxdagarna
Bilder

Torbjörns tankar

Torbjörn Karlsson skrev ett tänkvärt inlägg i gästboken, så jag la upp det under artiklar här på sidan. Läs det, för det handlar om viktiga saker som vi alla behöver tänka mer på!
Läs mer...

Budo I Gullspång!

Javisst finns det! Misogi Aikido Gullspång är en budoklubb dom funnits sedan 2000 och grundades av Sensei Morgan Eriksson, men drivs Sedan 2003 av Sensei Fredrik Freed.
Klubben är medlem i Svenska budo & kamsports förbundet och därmed också medlem i Riksidrottsförbundet.
Läs mer...

Bilder av Tapani Hoppa

Kolla in de nya bilderna på sidan, vi har fått ett antal fantastiskt bra och fina bilder från fotografen Tapani Hoppa. Det är bland annat från laxarnas lek i laxtrappan och ett par från Åråsviken.

Logga in

Anv.namn

Lösenord

Bli medlem!


Senaste bilderna

Caribbean Hot Nine

Mystisk björn

Oskar Nyström

Oskar Nyström, Selina Ward och Emmy Deivert


Senaste inläggen i forumet

Vems idé
i forumet Idéer
Postat 2009-10-27 08:54:04 av Ulf Sandberg (Ulf Sandberg) >>

Hej, har nu hört ett par gånger från kommunalt håll , senast fullmäktige måndag 26 okt, att tack vare kommunens aktiva kultursatsning, så har människor vågat göra saker, ett sådant exempel man tar...

Läs mer...

Göta Holme on Wheels
i forumet Idéer
Postat 2009-03-27 16:50:12 av Matilda Fröjd (Matilda) >>

Sommaren 2009 planerar man att under tre dagar(fredag lördag och söndag) visa drive in bio i Gullspång på Göta Home.
Om du vill sponsra betala till samhällsgöreningen och glöm inte att märka be...

Läs mer...

Göta Holme on Wheels
i forumet Idéer
Postat 2009-02-09 19:24:51 av

Man planerar att ha drive in bio på Göta Holme sommaren 2009 kanske 7-8 ggr.Tanken är att man ska kunna sitta i bilen samt ta med en filt och sitta i gräset.Detta borde locka alla i närområdet så s...

Läs mer...

kanonkul idé´!!
i forumet Idéer
Postat 2008-09-09 16:25:19 av

Vilken rolig idé´!!!Hoppas det går att fixa.Vi behöver en kick så vi kommer ut med våra picknick korgar,å ett plus att vi får se en bra film.MVH Anna-carin Johansson

Läs mer...

Sv:Nya hemsidan!
i forumet Hemsidan
Postat 2008-03-24 21:15:24 av Anita Wirtanen (AnitaW) >>

Jättebra, det jag har sett av den (och jag har bläddrat runt lite). Den är mer stilren än den gamla, mycket snyggare! :)

Fiffigt att lägga Körslagets (Gullspångskörens) hemsida här!
/A...

Läs mer...

Nya hemsidan!
i forumet Hemsidan
Postat 2008-03-20 10:32:54 av Peter Bergström (Peter Bergström) >>

Så, vad tycker ni om nya hemsidan? Bättre än den förra? Eller kanske sämre?Skriv vad ni tycker!Jag är också tacksam om eventuella fel och buggar kan rapporteras till mig, antingen här i den...

Läs mer...

Sv:Lan i Gullspång
i forumet Allmänt
Postat 2008-02-23 19:12:52 av Andreas L

Ja nu är det troligen dags igen med lan om ca 3-4 veckor. Local är ännu obestämt, svårt i Gullspång och hitta någon bra till bra pris. Helst med internet. Har ni några ide'er?

Läs mer...

© Gullspångs Samhällsförening 2008. Design och programmering Peter Bergström